A Liszt Ferenc Kamarazenekar Baráti Köre az együttes zenéjét és szellemiségét szerető zenebarátok aktív és folyamatosan bővülő közössége, amely 1992 óta segíti kisösszegű támogatásokkal a zenekar szakmai munkáját és társadalmi felelősségvállalási projektjeit.

A tagság az alábbi előnyökkel jár:

  • A Baráti Kör tagjait előfoglalási jog, valamint 15%-os kedvezmény illeti meg a zenekar által szervezett bérletekre.
  • A tagok hírlevél formájában rendszeres értesítést kapnak a zenekar életéről, programjairól.

Hogyan csatlakozhatsz?

A tagsághoz semmi másra nincs szükség, mint egy egyszeri, minimum 5000 forintos felajánlásra, amelyre az oldal tetején található adományozó felületen van lehetőséged. Az összeg kiválasztásán felül a megfelelő cellákba be kell írnod a nevedet, a telefonszámodat és az e-mail címedet is, továbbá kiválaszthatod, hogy feliratkozol-e hírlevelünkre. A Csatlakozás és fizetés gombra kattintva a Barion oldala ugrik fel, ahol a kért adatok megadása után indíthatod el az adományozást.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával vagy regisztrált felhasználóként az előre feltöltött egyenlegedet használva fizetni. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, később nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat