Zenekarunk március 18-án ünnepli születésnapját, így ebből az alkalomból március 6. és április 2. között 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni együttesünk új hanglemezét, amelyet az ünnepi időszak alatt Várdai István is dedikál. 

A zene körülvesz

A 2023-ban 60 éves fennállását ünneplő zenekarunk a jeles évforduló alkalmából különleges, új dupla vinyl hanglemezt adott ki. A lemezen a zenekari repertoár emblematikus stúdiófelvételei mellett közönségkedvenc darabok koncertfelvételei is helyet kaptak.

„Kettős szerepben kötődöm ezekhez a felvételekhez, és ez az összefonódás különösen kedvessé teszi számomra a kétlemezes összeállítást. Szólistaként mindig öröm, ha visszahallgatható formában is közönség elé kerül egy-egy jól sikerült interpretáció, de így, hogy nemcsak vendégként, hanem művészeti vezetőként is együtt dolgozom a Liszt Ferenc Kamarazenekarral, kivételes lehetőséget kapunk annak az összhangnak, közös hullámhossznak megteremtésére, ami ezekből a felvételekből árad. Manapság, a digitális korszak kissé túl sterilre sikerült rögzítései után visszavágyunk az életteli hangzáshoz. Most a lemezjátszók a 21. század technikai színvonalán, a stúdió- és a koncertfelvételek esetében is az élő muzsika hangjait adják vissza - a zene körülvesz.” (Várdai István)

Tartalom

Beethoven: A-dúr „Kreutzer” szonáta, op. 47 I. tétel – Tfirst Zoltán átirata vonószenekarra

Bach: Arioso a BWV 156-os kantátából Közreműködik: Várdai István (cselló)

Beethoven: Cavatina a B-dúr vonósnégyesből, op. 130 – vonószenekari előadásban

Dvorák: E-dúr vonósszerenád, op. 22, 3. tétel Scherzo

Haydn: C-dúr csellóverseny, Hob. VIIb:1, 3. tétel Közreműködik: Várdai István (cselló)

Bizet-Scsedrin: Carmen-szvit Vezényel: Takács-Nagy Gábor

Megrendelés

A lemez eredeti ára 11.000 Ft/db. Március 6. és április 2. között a lemez árából 20% kedvezményt biztosítunk, a kedvezmény a kosárba helyezést követően automatikusan kerül levonásra.

Átvétel: 

  • személyesen az Óbudai Társaskörben munkanapokon 9.00-18.00 óra között (ingyenes)
  • házhozszállítással (3.000 Ft)

Vásárlás